Het is voorjaar op en rond Kinderboerderij De Baak in Beverwijk

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK- Langzaam aan wordt het voorjaar. De voorjaarsbloemen verschijnen weer en de zon laat zich wat vaker zien. Op woensdagmiddag 29 maart organiseert kun jij het voorjaar ontdekken bij Kinderboerderij De Baak in Beverwijk. De middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Speuren, lammetjes en kuikentjes

Deze middag kun je met een speciale zoekkaart speuren naar allerlei natuurlijke voorjaarsverschijnselen op en rond Kinderboerderij De Baak. Waarschijnlijk zijn er al lammetjes en kuikens geboren die je kunt bewonderen. En er wordt getrakteerd op beschuit met muisjes. Natuurlijk verzorgt men ook nog een kipleuke knutselactiviteit.

Het belooft een leuke en leerzame middag te worden. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom! Kinderboerderij De Baak is aan de Westerhoutweg 18 in Beverwijk.

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over het aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl voor meer informatie neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten.

Afbeelding
Afbeelding