Hilarische komedie in Beverwijk

Cultuur
Afbeelding
Fotografie Arjaan Hamel

BEVERWIJK - Een heerlijke, hilarische komedie met aanstekelijke muziek, spannende stunts, slapstick én een vette knipoog naar de bijna gelijknamige filmklassieker uit 1990. We hebben het over Alone@home, die te zien is op 9 maart in het Kennemer Theater in Beverwijk. Het publiek staat een avond vol avontuur, slapstick en live muziek met huiveringwekkende stunts te wachten.

In Alone@home bedenken twee kinderen die alleen thuis zijn slimme trucs om de boeven die het op hun huis voorzien hebben, buiten de deur te houden. Of het de twee jonge helden lukt de stuntelige criminelen te slim af te zijn met valstrikken en boobystraps komt het publiek tijdens deze verrukkelijke familievoorstelling te weten.

Geluidsdecor

Muzikant Eddie B. Wahr schept op het toneel met huis-, tuin- en keukengerei een fantastisch geluidsdecor. Alone@home, met een knipoog naar de alom bekende film, is een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid.Kaarten à € 20,50 voor zaterdag 9 maart om 19.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.