Sea-Side Festival weer terug op Camping Vondeloord

Cultuur
Sea-Side is het eerste openluchtfestival langs de Nederlandse kust.
Sea-Side is het eerste openluchtfestival langs de Nederlandse kust. (Foto: Aangeleverd)

WIJK AAN ZEE - Op 27 mei, de zaterdag voor het Pinksterweekend, is het Sea-Side Festival weer terug op dezelfde locatie als vorig jaar: Camping Vondeloord in Wijk aan Zee.

Samen met Ton van Esveld, de beheerder van camping Vondeloord werden er plannen gesmeed om het Festival op deze plek te organiseren. Het enthousiasme van Ton van Esveld , betreffende de mogelijkheden en voorzieningen op Vondeloord , konden eigenlijk niet beter zijn. Het was dan ook een geweldige dag en gelukkig dat het weer erg meezat. Het is een laag drempelig Festival en voor iedereen wat wils. Mede door de zeer vriendelijke entree en consumptie prijzen is het de moeite waard om lekker te genieten van alles wat er geboden wordt.

Er is weer hard gewerkt om een gevarieerd programma te maken. Totaal 7 bands zullen optreden. Elke band speelt 1 uur waardoor er toch een bepaalde snelheid plaatsvind en als het toevallig niet jouw stijl is , wordt het een uurtje doorbijten.

De bands die komen spelen zijn Das Zsa Zsa Kollektiv, She Rocks,The Ravels, DCK, BLITZ, Firehouse Mama en Dr Jeckel and Mr.Hyde.. Alle bands komen uit Beverwijk, Heemskerk en wijk aan Zee. Behalve de bluesband Firehouse Mama, deze komt uit het midden van het land.

Het terrein zal rond 13:00 uur opengaan voor de bezoekers en rond 21:00 zal het afgelopen zijn. Op het terrein zal de grote foodtruck van Sun Sea staan zodat er ook gegeten kan worden. Aanvang van de bands zal ws 14:00 uur zijn.

Leuke bijkomstigheid is dat het Sea-Side Festival het eerste openluchtfestival langs de Nederlandse kust is. Op 27 mei dus op camping Vondeloord in Wijk aan Zee.