Naar het strand van Wijk aan Zee

Nieuws
De dames Hendriks en Fatels.
De dames Hendriks en Fatels. (Foto: Aangeleverd)

WIJK AAN ZEE - De dames Hendriks en Fatels hadden voor vrijdag 26 mei de Gouden Koets gereserveerd om naar het strand te gaan. Ze zijn heerlijk door het duin naar Wijk aan Zee gereden. De dames keken hun ogen uit. Mw. Hendriks woont hier sinds twee jaar en was nog nooit in het duingebied geweest. Mevrouw Fatels heeft haar hele leven in Wijk aan Zee gewoond en vond het geweldig om daar weer terug te zijn. 

Met Gouden Dagen Beverwijk/Heemskerk

Op het strand hebben ze een kopje koffie gedronken met een heerlijke appeltaart. Op de terugweg reden ze langs het huis van mw Fatels waar ze altijd heeft gewoond. Mw Hendriks was nieuwsgierig naar de twee kastelen die in Heemskerk staan. Dus ook daar zijn ze langs gereden. De dames hebben genoten!

Wilt u mee met de Gouden Koets dan kunt zich hiervoor inschrijven via het telefoonnummer van ViVa! Zorggroep: 088-9958000. Geeft u aan dat het om een rit met de Gouden Koets gaat. Er kunnen maximaal drie passagiers mee en een rollator.

Konmakandra (Kom samen)

Gouden Dagen en MET Heemskerk organiseren zaterdag 3 juni voor inwoners met Surinaamse roots en/of betrokkenheid een gezellige ‘Koffie in je Moerstaal.’

Tijd: van 15.00 tot 20.00 uur. Er is gelegenheid om een spelletje Troefcall te spelen en te luisteren naar een Anansitori. Vanaf 17.00 uur is er Surinaams eten verkrijgbaar à € 10,-. De deelnemersbijdrage is € 1,-.

Plaats: Buurtcentrum het Spectrum, Lauraplein 1 te Heemskerk. Er kan alleen met contant geld betaald worden.