Sint komt zaterdag naar Wijkerbaan

Nieuws
De Sint is komende zaterdag bij winkelcentrum Wijkerbaan.
De Sint is komende zaterdag bij winkelcentrum Wijkerbaan. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Zaterdag 25 november komt Sinterklaas weer aan bij Winkelcentrum Wijkerbaan in Beverwijk. De intocht staat gepland tussen 13.30 en 15.30 uur. Sinterklaas zal met zijn gevolg alle winkels bezoeken en op het plein bij de Albert Heijn kunnen de kinderen op het podium hem een handje geven en op de foto. In de lange passage mogen zij samen met de knutselpieten een knutselschoen kleuren en knutselen, om deze vervolgens in te leveren bij de Werkkamer van Sinterklaas.

“We zijn er klaar voor om Sinterklaas weer te ontvangen”, zegt Jacco van de organisatie. “Op dit moment wordt de werkkamer gereed gemaakt en de Pieten zijn druk bezig met de voorbereidingen. We hopen dat het weer meezit, zodat we er een gezellige middag van kunnen maken.”

Tijdens de intocht schudt Sinterklaas handjes en gaat op de foto met de kinderen. Ook de Pieten zijn aanwezig om de kinderen te vermaken. Hoofdpiet neemt het woord op het podium en de Pieten van de Sint nemen tekeningen aan en delen zakjes pepernoten uit. De knutselpieten helpen de kinderen met het kleuren en vouwen van de knutselschoenen.

Op woensdagmiddag 29 november tussen 14.00 en 16.00 uur mogen de kinderen een cadeautje ophalen bij de Werkkamer. Ook dan zijn er weer wat Pieten aanwezig in en om de Werkkamer.

Programma

Zaterdag 25 november: 13:30 - 15:30 uur: Kinderen mogen samen met de Knutselpieten knutselschoenen kleuren en vouwen; 14:00 uur: Aankomst Sinterklaas bij de ingang op de Büllerlaan en brengt een bezoek aan de winkeliers; 14:30 - 15:00 uur: Sinterklaas komt aan bij het podium op het plein bij de Albert Heijn. Kinderen mogen Sinterklaas een handje geven en op de foto; 15:30 uur: Sinterklaas vertrekt.