Wie woont in het duurzaamste huis van Noord-Holland?

Nieuws
Wie woont in het duurzaamste huis van Noord-Holland? Foto ter illustratie.
Wie woont in het duurzaamste huis van Noord-Holland? Foto ter illustratie. (Foto: Rodi Media Archief)

NOORD-HOLLAND - Welke woning verdient de titel ‘Duurzaamste huis van Noord-Holland’? Tot en met 1 maart kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. Huiseigenaren zijn vaak jarenlang bezig geweest met het (ver)bouwen van hun duurzame huis. Negen Noord-Hollandse genomineerden vertellen graag over hun aanpak en laten nu trots het resultaat zien. Ook uit onze gemeente doet een woning mee. Het huis met de meeste stemmen wint de publieksprijs van het Duurzaamste Huis van Noord-Holland.

De stemronde is onderdeel van de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland. De Nationale Duurzame Huizen Route organiseert deze verkiezing om huiseigenaren de welverdiende waardering te geven voor hun prestaties. Daarnaast biedt het een podium om voorbeelden van duurzaam wonen onder de aandacht te brengen.

Landelijke winnaar

In elke provincie wordt op maandag 4 maart het huis met de meeste winnaars uitgeroepen tot het Duurzaamste Huis van de provincie. Uit de twaalf provinciale winnaars kiest een vakjury op vrijdag 22 maart de landelijke publiekswinnaar van de verkiezing. Meer informatie over de deelnemers en het stemmen is te vinden op: verkiezing.duurzamehuizenroute.nl/stemmen.

Ben je nieuwsgierig naar het huis in Beverwijk? Kijk dan op duurzamehuizenroute.nl/locatie/tussenwoning-1983-beverwijk.