Kom naar de inleverdag van oud beeldmateriaal bij ANWB Beverwijk

Partnerbijdrage
Je oude en dierbare beeldmateriaal inleveren om het te laten digitaliseren kan zaterdag 27 mei bij de ANWB in Beverwijk.
Je oude en dierbare beeldmateriaal inleveren om het te laten digitaliseren kan zaterdag 27 mei bij de ANWB in Beverwijk. (Foto: aangeleverd)

BEVERWIJK - Oud beeldmateriaal; videobandjes, 8mm films, dia’s, negatieven, foto’s en fotoalbums. Herinneringen aan lang geleden liggen vaak te vervagen in de kast of kunnen niet meer afgespeeld worden door gebrek aan apparatuur. Zonde natuurlijk! Om dit te voorkomen en je dierbare herinneringen voor eeuwig vast te leggen, kun je ze beter laten digitaliseren. Op zaterdag 27 mei kan dit bij ANWB aan de Breestraat 106 in Beverwijk, mét korting!

Trigger is dé specialist op het gebied van het digitaliseren van 8mm films, videobanden, dia’s, foto’s, negatieven en audio. Samen met ANWB organiseren zij al een paar jaar de zogenaamde ‘inleverdagen oud beeldmateriaal’ bij ANWB winkels. Op een inleverdag kun je jouw oude beeldmateriaal inleveren bij de adviseur van Trigger. Ben je ANWB Lid? Dan ontvang je 10% ANWB Ledenvoordeel op je opdracht.

Wil jij ook jouw oude beeld- of geluidsmateriaal laten digitaliseren? Op 27 mei is Trigger bij de ANWB winkel in Beverwijk. Plan hier jouw inleverafspraak bij ANWB Beverwijk. Neem je materiaal mee naar de inleverdag en laat een vrijblijvende prijsopgave maken door de adviseur van Trigger. Bevalt de prijs? Dan maakt de adviseur een opdracht aan. Aan het eind van de dag neemt de adviseur alle opdrachten mee naar Trigger in Amsterdam. Het digitaliseren duurt enkele weken en nadat de opdracht is afgerond kun je deze weer afhalen bij de ANWB winkel. 

Benieuwd naar andere locaties en data? Kijk dan op https://www.trigger.nl/anwbactie voor het complete overzicht. Wil je de spullen liever persoonlijk afgeven bij Trigger in Amsterdam? Dat kan ook! Ook daar kun je als ANWB lid 10% korting krijgen op je opdracht. Trigger is gevestigd aan de Keienbergweg 83 in Amsterdam Zuidoost. Vragen? Bel gerust naar 020 42 72 027.