Win een rondvaart tijdens Sail Den Helder!

Uitgaan
Win tickets voor een schitterende rondvaart tijdens Sail Den Helder.
Win tickets voor een schitterende rondvaart tijdens Sail Den Helder. (Foto: Bas Beentjes)

DEN HELDER - Maar liefst 42 tall ships, schitterend varend erfgoed, indrukwekkende marineschepen én volop entertainment. Sail Den Helder is hét maritieme evenement van Noord-Holland en jij kunt kaarten winnen om samen op een rondvaartboot vlak langs al die machtige schepen te varen.

De Provincie Noord-Holland is sponsor van Sail Den Helder en verloot 15x2 kaarten voor een rondvaart door de haven. De winnaars varen vrijdag 30 juni (afvaart 14.30 uur) mee in het Stoomsleepschip de Noordzee. De tocht gaat langs de machtige tall ships en marineschepen. Uiteraard wordt er gezorgd voor een drankje en een hapje. Kans maken op kaarten? Mail uiterlijk 20 juni je NAW-gegevens naar nhsponsoractie@noord-holland.nl. Alleen de winnaars krijgen bericht.

Offshore Experience

Zin in nog meer spektakel? Bezoek dan de Offshore Experience in het Blue Port Center, de voormalige visafslag. Hier kun je op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli van 10.00 tot 19.00 uur van alles doen en leren rondom waterstof, VR, AI, golfenergie en nog veel meer. Er staat onder andere een racewagen met een elektrische waterstofmotor en een hydrogen racing simulator. Den Helder: haven van de tall ships en duurzame energiehaven van de toekomst.