Theaterconcert Leoni Jansen in De Cirkel

Uitgaan
Leoni Jansen.
Leoni Jansen. (Foto: aangeleverd)

HEEMSKERK - Leoni Jansen komt op vrijdag 8 maart om 20.30 uur naar De Cirkel in Heemskerk met haar voorstelling Leoni Solo

In een wereld die in brand staat, tussen alle rumoer, gaat Leoni Jansen op pad met haar gitaren om te zingen én te vertellen. Ze leest haar columns voor die ze in de loop van de tijd heeft geschreven over haar boerderij met de soms ongewenste dieren; zoals de bosmuis en de naaktslak, over haar pelgrimstochten, over haar liefde voor de natuur en over onverwachte ontmoetingen met asfaltmannen op haar brug in het weiland. 

Leoni Jansen

Leoni Jansen is een Nederlandse zangeres en regisseur. Ze begon haar carrière als tv-persoonlijkheid: als ankervrouw voor het Kinderjournaal. Daarna presenteerde ze verschillende kunst- en muziekprogramma’s en kreeg ze haar eigen tv-programma Jansen & Co. Na haar afscheid van de tv maakte ze een aantal muziektheaterproducties en regisseerde zij theatervoorstellingen voor popgroepen als Room Eleven, Sensual en Giovanca.

Tickets

De aanvang is om 20.30 uur. Een kaartje kost 17,50 euro, als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je korting. Kaarten voor Leoni Solo zijn online te bestellen via www.decirkelheemskerk.nl. Aan de deur kun je (mits niet uitverkocht) met pin een toegangsbewijs kopen.

Theater en Filmhuis De Cirkel, Podium Laurentz, Anthonie Verherentstraat 1, 1961 GD Heemskerk.