Binnenkort te zien in het Kennemer Theater in Beverwijk

Uitgaan
Nick Schilder.
Nick Schilder. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Het Kennemer Theater heeft de komende tijd weer een verscheidenheid aan voorstellingen op het programma staan. Ga je genieten van Nick Schilder of kies je liever voor Erwin Nyhoff die een perfecte vertolking van The King naar het theater brengt? Ga je liever naar een toneeldrama? Bezoek dan Dood aan Zee, een voorstelling van Barrie Stevens.

Op donderdag 29 februari komt Nick Schilder naar het Kennemer Theater met een avond vol tijdloze hits en exclusieve primeurs. Naast een selectie van gouden klassiekers betovert de zanger je ook met zijn allereerste solonummers sinds het legendarische Nick & Simon-tijdperk. Laat je betoveren terwijl hij tussen de nummers door intieme en persoonlijke anekdotes deelt, en je meeneemt op een reis door de ontstaansgeschiedenis van het singer-songwritergenre.

Nick Schilder staat op donderdag 29 februari om 20.15 uur op het podium van het Kennemer Theater. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 28,50 euro.

The King

Erwin Nyhoff brengt op zaterdag 2 maart een perfecte vertolking van de The King. Stap in de wereld van Elvis Presley met een spetterende muzikale show! Geniet van zijn grootste hits, begeleid door een topband met blazers, backing vocals, en een adembenemend beeld en decor. Nyhoff tourde met de bluesshow van Johan Derksen én speelde de hoofdrol in de musical over het leven van blueslegende Harry Muskee.

Erwin Nyhoff staat op zaterdag 2 maart om 20.15 uur op het podium van het Kennemer Theater. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 25,50 euro.

Dood aan Zee

Dood aan Zee is een intiem, ontroerend en taboedoorbrekende voorstelling, waarin Barrie Stevens en Luuk Haaze een ode brengen aan de liefde, de dood en de zee. Het stuk is geïnspireerd op de roman Dood in Venetië én het leven van Barrie Stevens met zijn partner en grote liefde Leen Jongewaard. Zestig jaar Nederlandse showbizz en voor iedere theaterliefhebber een must om te zien.

Barrie Stevens en Luuk Haze staan op zaterdag 2 maart om 20.30 uur op het podium van het Kennemer Theater. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 23,00 euro.

Kaarten

Kaarten verkrijgbaar via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Stevens en Luuk Haaze.
Erwin Nyhoff en band.