Knutselworkshop Pieter Vermeulen Museum

Uitgaan
De vleermuis die tijdens de workshop gemaakt wordt.
De vleermuis die tijdens de workshop gemaakt wordt. (Foto: Pieter Vermeulen Museum)

DRIEHUIS - Kinderen die van knutselen houden, kunnen op zondag 3 maart in het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis aanschuiven aan de knutseltafel. Tussen 13.30 en 15.00 uur is er dan een workshop om een vleermuis op een stammetje te maken. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen hieraan deelnemen, onder begeleiding van een volwassene.

Na het knutselen kunnen de deelnemers aan de workshop een bezoek brengen aan de nieuwe interactieve tentoonstelling, De Groene Toverboerderij. Een speurtocht maakt daar onderdeel van uit. Kinderen leren in de tentoonstelling over het leven op en rond de boerderij.

Workshop

Het is niet nodig om te reserveren voor de workshop. De inloop voor de workshop is van 13.30 tot 14.00 uur. Deelnemen kost 4 euro per kind (naast de entree voor het museum). Er is plek voor vijftien kinderen. 

De Groene Toverboerderij

De tentoonstelling De Groene Toverboerderij is tot en met zondag 1 september te bezoeken op woensdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. In de schoolvakanties (regio Noord) is de tentoonstelling geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de kassa van het museum (betaling via pin).

Pieter Vermeulen Museum, Driehuizerkerkweg 34d in Driehuis.