Peutercafé voor ouders met kinderen tot 4 jaar

Algemeen
Kleine kinderen creatief aan de slag in Peutercafé, ouder geniet mee.
Kleine kinderen creatief aan de slag in Peutercafé, ouder geniet mee. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Peutercafé Castricum opent haar deuren aan de van Speykkade. Dinsdag 1 september om 15.30 uur is de feestelijke opening met veel leuke verrassingen voor de peuters. Het is een gezellige ontmoetingscafé voor ouders en kinderen tot 4 jaar.

In het Peutercafé kunnen ouders en grootouders ervaringen met elkaar delen en interessante informatie ontvangen, terwijl de kinderen spelen. 

Spelen met taal

Na de opening is er elke maandag Moedercafé van 9.30 tot 11.00 uur met informatie voor moeders en activiteiten voor de kinderen. Dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur is het ‘Spelen met Taal’, waar de kinderen en hun ouders de taal oefenen door middel van verhalen en spelletjes. Vrijdag is er het ‘Ouder-Kindcafé’. dan is er ruimte om gezellig samen koffie te drinken en te praten terwijl de kinderen spelen. 

De cafés zijn gevestigd in Buurt- en Biljartcentrum Castricum aan van Speykkade 61 in Castricum. 

Meer informatie via Welzijn Castricum. Tel 0251-65 65 62. info@welzijncastricum.nl. Vooraf aanmelden noodzakelijk via Peutercafe tel.: 06-42892157. Volg ook de Facebookgroep van het Peutercafé om op de hoogte te blijven van actuele onderwerpen.