Winkelcentrum Geesterduin zorgt voor de juiste maatregelen tijdens de lockdown.
Winkelcentrum Geesterduin zorgt voor de juiste maatregelen tijdens de lockdown. ((Foto: aangeleverd))

Inkopen doen voor feestdagen bij Winkelcentrum Geesterduin

Algemeen

CASTRICUM – De kerstdagen en Oud en Nieuw staan voor de deur. Ondanks de versoberende maatregelen zal iedereen toch zijn of haar inkopen voor deze dagen doen. Om alles netjes te laten verlopen vragen de winkeliers van Winkelcentrum Geesterduin de bezoekers om de algemene voorschriften en adviezen op te volgen, alsmede de maatregelen per winkel.

Indien u het winkelcentrum bezoekt, dan is het advies om alleen te komen. Om drukte te voorkomen is het dringende advies om op tijd uw boodschappen in huis te halen. Hiermee voorkomt u drukte op het laatste moment. In het winkelcentrum en in de winkels is het dragen van een mondkapje verplicht. De bezoekers worden hierop gewezen middels diverse posters die op verschillende plekken hangen. Per winkel is het vaak nog apart aangegeven. Ondanks het dragen van een mondkapje is afstand houden tevens van belang.

Bestellen

Veel winkels bieden de mogelijkheid om van tevoren uw bestellingen door te geven. Vervolgens kunt u op een afgesproken tijdstip uw inkopen ophalen of laten bezorgen.

Door de lockdown hebben diverse winkels de deuren moeten sluiten. Dit betekent echter niet dat deze winkels ook niets meer verkopen. Veel gesloten winkels bezorgen de bestellingen, die online, via Whatsapp of per telefoon worden doorgegeven, aan huis. Informeer uzelf via de website en/of via social media van de betreffende winkel om te zien op welke manier u iets kunt kopen, kunt afhalen of kan laten bezorgen.

Afhalen

Een aantal winkels zullen voor de kerstdagen en voor Oud en Nieuw afhaalpunten aan de buitenkant van het winkelcentrum creëren. Zo zullen Viswinkel VD119, De Roset en Keurslagerij Mark van der Poel met deze speciale afhaalpunten werken. Hiermee wordt verwacht dat grote drukte in het winkelcentrum wordt voorkomen. Bij de winkels wordt het maximale aantal bezoekers per winkel aangegeven, en het dringende verzoek is dan ook om u hieraan te houden.

Toezicht

Gedurende deze periode is er vanuit het winkelcentrum volop contact met de gemeente, met politie en met de boa’s. Hiernaast zijn er extra beveiligers ingehuurd. Met deze maatregelen zal er goed toezicht gehouden worden op het naleven van de maatregelen. Het veilig kunnen winkelen voor de bezoekers van Winkelcentrum Geesterduin is van groot belang. Het belang van de bezoeker is ook het belang van de winkels, dus geef elkaar de ruimte.

Ondanks de verscherpte maatregelen hebben alle ondernemers en het personeel zin in de feestdagen. Geniet ervan, geef elkaar de ruimte en een glimlach doet vaak wonderen. Fijne feestdagen!

Afbeelding
Inschrijving 5e editie van de Oer-IJ Expeditie geopend Sport 25 jan, 10:55
Afbeelding
Lo van Gorp in theater Koningsduyn Algemeen 24 jan, 17:21
Afbeelding
Inzamelingsactie Voedselbank Algemeen 24 jan, 16:52
Afbeelding
Training 'Maatje zijn' voor vrijwilligers Algemeen 24 jan, 15:36
Afbeelding
Workshops olieverftechnieken voor beginners en gevorderden Algemeen 24 jan, 11:14
Afbeelding
Provinciale Statenverkiezingen: de meestgestelde vragen (en antwoorden) Politiek 24 jan, 09:04
Afbeelding
Applaus voor FC Castricum, punten voor Fortuna Wormerveer Sport 24 jan, 09:00
Afbeelding
Cursus: Zelf je gezondheidszaken regelen via internet Algemeen 24 jan, 08:56
Afbeelding
Provinciale Statenverkiezingen: wat zijn het en waarom stemmen op 15 maart 2023? Politiek 24 jan, 08:56
Afbeelding
Rode Kruis en veiligheidsregio formaliseren samenwerking in convenant Algemeen 24 jan, 08:52
Afbeelding
Stemwijzers Provinciale Statenverkiezingen 2023: hier vind je ze Politiek 24 jan, 08:46
Afbeelding
Fit en vitaal 60+ fitheidstest Algemeen 23 jan, 16:00
Afbeelding
Protesten tegen autoluw Dorpshart Algemeen 23 jan, 15:00