Bomenhub bord gemaakt op Kennemer College

Algemeen
Docent Huub de Ruiter samen met de makers Djinny Niesten en Nynke Kooij.
Docent Huub de Ruiter samen met de makers Djinny Niesten en Nynke Kooij. (Foto: Kennemer College)

BAKKUM - Sinds deze week kan het je niet meer ontgaan waar de Bomenhub in Bakkum is. Mensen die op de Duinenboschweg rijden, kijken massaal om naar het prachtige nieuwe bord, gemaakt door Djinny en Nynke van het Kennemer College.

Afgelopen vrijdag hebben Djinny en Nynke een groot bord geplaatst bij de Bomenhub in Bakkum. Weken zijn ze druk bezig geweest met schilderen, plotten en decoreren. Dit als leeropdracht voor het keuzedeel Interieurontwerp & Design. Normaal gesproken worden de werkstukken mee naar huis genomen of weggegooid, maar dit werkstuk kreeg een mooie bestemming. Hiermee helpen ze de vrijwilligers van MeerBomenNU.

Bomenhub

MeerbomenNU verzamelt op deze Bomenhub jonge zaailingen van allerlei soorten bomen uit de natuur om ze gratis uit te delen. Doel is om jaarlijks een miljoen bomen te verplanten voor meer biodiversiteit. De Bomenhub bevindt zich aan de Duinenboschweg ter hoogte van de Zanderijweg. 

De meiden gaven aan dat ze ook een keer willen komen helpen bij een oogstdag. En dat kan iedereen doen! Opgeven kan via www.meerbomen.nu. Kleine boompjes of ongewenste struikjes inleveren kan ook. Breng ze op zaterdag 27 november tussen 14.00 en 17.00 uur naar de Bomenhub dan krijgen ze ergens anders een tweede leven!