Kunstenaars gezocht voor Kunstfietsroute

Algemeen
Schilderij van Maria Heideveld.
Schilderij van Maria Heideveld. (Foto: KunstFietsRoute)

CASTRICUM - In 2022 is het 25-jarig jubileum van de KunstFietsRoute. Op 25 locaties tonen kunstenaars op hun eigen atelier of een groepslocatie hun kunstwerk waarbij op zondag ook muziek wordt uitgevoerd of gedichten worden verteld. 

De KunstFietsRoute is op 4 en 5 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur, op een route van Castricum naar Bakkum. Je fietst van Toonbeeld Geesterhage naar De Oude Keuken. In totaal nemen circa kunstenaars en muzikanten 70 deelnemers deel. In de folder en digitaal zijn de stops te volgen, die op straat te herkennen zijn aan de bekende vlaggen. 3 juni is de opening met een docentenconcert in Toonbeeld Geesterhage. 

Etalageroute 

Vanwege het 25-jarig jubilium wordt dit jaar van 2 mei tot 6 juni ook een etalageroute gehouden. Er is een grote variatie te zien in schilderijen, grafiek, houtwerk, fotografieën: voor ieders smaak!

Kunstenaars kunnen zich deze maand nog aanmelden voor beide routes. Een aantal aspirant deelnemers beschikt niet over een eigen locatie. Heb je een geschikte locatie die u beschikbaar wilt stellen? Dit zou ook een grote tuin kunnen zijn. Laat het weten via www.kunstfietsroutecastricum.nl