Inline skaten in Castricum

Algemeen
Jeugd Inline Skaten.
Jeugd Inline Skaten. (Foto: Vereniging Kennemer IJsbaan)

CASTRICUM - De Vereniging Kennemer IJsbaan start weer met het Inline Skaten voor de jeugd. 

Inline skaten in Castricum

Inline Skaten is niet alleen erg gaaf, maar het lijkt ook veel op schaatsen. Het is een goede manier om in de zomer actief bezig te zijn. Kinderen skaten misschien al vaker op een nabijgelegen plein of op de stoep, maar ze leren meer door dit op een bewuste manier te doen. Maar ook jongeren, tieners en volwassenen kunnen leren skaten op een bewustere manier en dit kan bij de Vereniging Kennemer IJsbaan.

Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen les krijgen bij de Vereniging Kennemer IJsbaan. Op speelse wijze worden de kinderen vertrouwd gemaakt met het skaten. De trainers gebruiken pionnen, bruggetjes en verzinnen allerlei spelletjes om uw kind de vaardigheden van het skaten bij te brengen. De Inline Skate lessen voor de jeugd worden gegeven vanaf zaterdagochtend 7 mei van 10:00-11:00 uur op het afgesloten parkeerterrein van het Bonhoeffer College in Castricum.

Er is ook ruimte voor jongeren boven de 12 jaar om mee te skaten. Zij skaten dan mee in de groep vanuit het wedstrijdschaatsen, maar iedereen doet dit individueel op zijn eigen snelheid en kunnen. Deze groep skate ook op het parkeerterrein van het Bonhoeffer College maar dan van 9:00-10:00 uur.

Aanmelden kan via www.vkij.nl. Heeft u verdere vragen? Dan kunt u terecht via jeugdschaatsen@vkij.nl.