DJ Meester Moeilijk en de Skulpers treden op bij de grote reünie.
DJ Meester Moeilijk en de Skulpers treden op bij de grote reünie. (Foto: Vitesse '22)

Reünie 100 jaar Vitesse ’22

Algemeen

CASTRICUM - Het is u wellicht al opgevallen, wanneer u Castricum binnen rijdt, dat op alle toegangswegen naar Castricum inmiddels grote doeken vanwege het 100 jarig jubileum van Vitesse ‘22. Eén van de hoogtepunten: de Reünie!

Op zaterdag 7 mei vindt deze grootse reünie plaats in de prachtige feesttent met een groot terras in het midden, die op het F-veld, speciaal voor alle festiviteiten, op sportpark de Puikman wordt geplaatst.

Deze reünie wordt niet alleen gehouden voor de (oud)voetballers, leiders, vrijwilligers en mensen die op welke manier dan ook betrokken zijn (geweest) bij Vitesse ’22 maar ook de soft/ honkballers van de Red Stars en alle voetballende dames vanaf de periode van DVC zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en met elkaar herinneringen/anekdotes op te halen tijdens het fantastische programma van die dag.

DJ Meester Moeilijk

Voor 35 euro wordt u tussen 15.30 – 21.00 in de watten gelegd. Dit bedrag is all-inclusive, dus u kunt uw portemonnee thuis laten! Drankjes en eten, alles wordt verzorgd. Ook de garderobe en de toiletten hoeft niet extra voor te worden betaald.
Voor de muzikale omlijsting zorgt DJ Meester Moeilijk die, zoals dat hoort bij een reünie, van alle markten thuis is en vele herkenbare muziek vanuit alle jaren voor u zal draaien. Deze DJ uit Amsterdam heeft veel ervaring opgedaan bij grote feesten en festivals.
Natuurlijk mogen de Skulpers ook niet ontbreken, zij zullen op deze reünie een verassingsoptreden komen geven. Want bij zo’n jubileum hoort natuurlijk ook onze Castricumse trots.

Tussen 17.30 - 19.00 wordt de innerlijke mens verzorgd op het Horecaplein bij de feesttent en kunt u genieten van heerlijke hapjes van onze lokale sponsors. Zo zal Slagerij van der Meer meerdere producten vanaf de bbq bereiden, mag het ouderwetse broodje kroket (van snackbistro de Toren tijdens deze feestdagen) niet ontbreken en zullen met de heerlijke verse haring van Klepper en de fruitsalades van Beentjes Groentebroers de vitamines ook verkrijgbaar zijn. Ook voor de vegetariër is er van alles beschikbaar, dus dat hoeft geen belemmering te zijn.

De kaarten zijn verkrijgbaar via www.100jaarvitesse22.nl (Kijkt u daar meteen even naar alle foto’s, misschien herkent u zichzelf wel!)
Ook is er een fysieke kaartverkoop (ook voor de feestavond van 14 mei) op zondag 1 mei tussen 12.00 – 14.00 in de kantine van Vitesse ’22, hier kunt u met cashgeld of met pin betalen. U kunt aansluitend meteen kijken bij Vitesse ’22 1 die die dag een thuiswedstrijd speelt en nog volop verwikkeld is in de strijd om het kampioenschap!

Natuurlijk is het leuk om zoveel mogelijk (oud)bekenden tegen te komen dus trommel iedereen op die u kent om ook te komen en als zij dit ook doen staat u straks misschien weer met uw complete oude team op de foto!

We zien u graag op 7 mei om 15.30 uur in de feesttent op sportpark de Puikman! Er is gezorgd voor extra fietsenstalling aan de voorkant van het sportpark en voor de bezoekers die met de auto komen is er een speciaal parkeerterrein geregeld welke tegen de Puikman is gelegen. Let op: dit evenement is enkel te bezoeken vanaf 18 jaar en ouder.

Afbeelding
Brand in de duinen 112-nieuws 14 aug, 13:58
Afbeelding
Kermisplezier in aantocht Algemeen 11 aug, 12:04
Afbeelding
Lars van Keulen naar Zuid-Afrika Algemeen 11 aug, 12:00
Afbeelding
Vrienden Van Avonden van de Skulpers Algemeen 11 aug, 11:57
Afbeelding
Expositie in en om De Kemphaan Algemeen 11 aug, 11:55
Afbeelding
Kleedjesmarkt, kinderen voor kinderen Algemeen 11 aug, 11:47
Afbeelding
Timmerdorpen gaan weer aan de slag Algemeen 11 aug, 11:46
Afbeelding
Jazz jamsessies weer van start Algemeen 11 aug, 11:45
Afbeelding
Autoluw Dorpshart wordt uitdaging Algemeen 11 aug, 11:41
Afbeelding
Suppend zwerfafval rapen Algemeen 10 aug, 10:38
Afbeelding
Stond bij jou de zomerpuzzel van Rodi in de krant? Algemeen 9 aug, 09:00
Afbeelding
Suppend zwerfafval rapen Algemeen 8 aug, 17:39
Afbeelding
Scooterrijder zwaargewond na val op Geesterduinweg 112-nieuws 6 aug, 18:34
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Castricum

Op Rodi Castricum volg je het laatste nieuws uit Castricum. Rodi Castricum informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Castricum

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Castricum in je mailbox.