Bakkum Bruist weer in augustus

Algemeen
Bruist jouw straat ook tijdens Bakkum Bruist?
Bruist jouw straat ook tijdens Bakkum Bruist? (Foto: aangeleverd)

BAKKUM - Op zaterdag 10 september zal Bakkum voor de vijfde keer buurtgenoten met elkaar verbinden tijdens het Bakkum Bruist evenement. Deze lustrumeditie belooft bijzonder feestelijk te worden.

Organiseer ook een event in jouw straat!

Veel buurtgenoten zijn inmiddels al onder begeleiding van hun straatambassadeur aan het nadenken met welke activiteit hun straat er een gezellige dag van gaat maken. Een gezamenlijke high-tea of barbecue, een creatief versierde of muzikale straat? Volgens Remy Vels van het Bakkum Bruist organisatiecomité is er veel animo om elkaar weer te ontmoeten. “Wij zijn enorm blij dat enthousiaste straatambassadeurs zich weer spontaan bij ons aanmelden. Wie het leuk zou vinden om een activiteit te stimuleren in een van deze straten, kan zich nog bij ons melden:  Dr. Benderslaan, Dr. Melchiorlaan, Dr. Jacobilaan, Bosakker, Duin en Boschweg, Eerste Groenelaan, Stetweg, Haagscheweg, Prof. van der Scheerlaan, Tetburgstraat, van der Meijleweg, van Oldebarneveldweg, van Renesselaan, Zeeweg, Schulpstet, van Bergenlaan, Goudsbergen, Heereweg, Duinmeiershof en de van Haerlemlaan.”

Gelegenheid om elkaar te ontmoeten

Ook dit jaar zal het Bakkum Bruist comité centrale activiteiten organiseren om alle dorpsbewoners in de gelegenheid te stellen elkaar te ontmoeten. Remy Vels: “Bakkum Bruist is een stichting geworden zodat wij op duurzame wijze dit evenement jaarlijks kunnen ondersteunen. Dankzij de financiële steun van de gemeente en sponsoren die ons een warm hart blijven toedragen, kunnen wij voor jong en oud een bruisende dag organiseren waar we elkaar in het snel groeiende Bakkum een stukje beter leren kennen.”

Informatie en aanmelden via: www.bakkumbruist.nl