Kapitein zoekt veerman

Algemeen
De Heen-en-Weerwolf is dit jaar op vakantie.
De Heen-en-Weerwolf is dit jaar op vakantie. (Foto: Henk Veen)

CASTRICUM - De Tuin van Kapitein Rommel is een prachtige tuin in het hart van Castricum. Kapitein Rommel zoekt een veerman en mensen met groene vingers. 

Veerman in de sprookjestuin

In de eerste week van de zomervakantie organiseert de Tuin van Kapitein Rommel dit jaar weer voor de elfde keer de Sprookjestuin. De Heen-en-Weerwolf, de veerman uit Puk van de Petteflat die de kinderen over de vijver van de tuin vaart, is dit jaar op vakantie. Het varen in het veerbootje ervaren de kinderen als een spannende belevenis. Wie wil in de week van 17 juli tot 21 juli een of meerdere dagdelen veerman zijn?

Groene vingers 

Een team van 14 vrijwilligers werkt wekelijks een of meer dagdelen om de tuin te onderhouden. Wie komt helpen? Vooral mensen die de handen uit de mouwen willen steken voor snoeiwerk, spitten en baggeren, zijn zeer welkom.

Heb je interesse in vrijwilligerswerk en wil je ook een paar uur per week een steentje bijdragen? Neem dan contact op met de Tuin van Kapitein Rommel,  Margot Nell (bereikbaar op ma, do en vr 0251-672356) of stuur een email naar info@tuinvankapitenrommel.nl