Groot Castricums Smaakmakerskoor laat van zich horen

Algemeen
Sluit maar aan met Marieke Zondervan bij ‘Groot Castricums Smaakmakerskoor’.
Sluit maar aan met Marieke Zondervan bij ‘Groot Castricums Smaakmakerskoor’. (Foto: Peter Savenije)

CASTRICUM – Komende editie van het Castricums Smaakmakersfestival heeft een leuke primeur: de medewerking van een gigantische ‘Groot Castricums Smaakmakerskoor’.

door onze verslaggever Aart Tóth

Op initiatief van Cultuurcoach Edgar Nijman, ook verbonden aan het ‘Castricums Smaakmakersfestival’, is Marieke Zondervan gevraagd medewerking te verlenen. Zij is dirigent van Mucicstar en Cantare, en aankomende festival dus ook van het ‘Groot Castricums Smaakmakerskoor’!

Een projectkoor waar Castricummers - jong en oud - aan mee kunnen doen en dat twee spetterende optredens geeft op het festival. Het koor zorgt voor opening op zaterdag 3 september om 15.00 uur met de wethouder Roel Beems op podium Bakkerspleintje. Voor die tijd is er gelegenheid je aan te melden om mee te zingen met dit naar verwachting grootste koor in Castricum.

Zing mee

Samen zingen is een van de leukste dingen om te doen. Iedereen kan het. In het bijzonder als het voor een groot publiek is. Koorleden die al deelnemen aan een zangkoor, hebben met dit tijdelijke koor de kans om op te treden op een festival. Aanmelden kan via edgar@decultuuronderneming.nl

Castricums Smaakmakersfestival: 3 en 4 september in het Dorpshart.