Voedselbank zamelt ook tijdens vakantietijd in

Algemeen
Geef aan de Voedselbank op 5 augustus.
Geef aan de Voedselbank op 5 augustus. (Foto: archief Rodi Media)

CASTRICUM - Veel inwoners uit Castricum zijn of gaan deze periode op vakantie. Een welverdiend verblijf in eigen land of elders. Men is eraan toe na alle coronaperikelen. 

Doneer 5 augustus

Ton Borst namens de Voedselbank: “Het is uiteraard iedereen gegund, maar er zijn helaas ook nog steeds veel gezinnen die er weliswaar ook aan toe zijn, maar zich geen vakantie kunnen permitteren. De noodzakelijke inkopen om dagelijks drie maaltijden op tafel te krijgen levert al problemen op.”

Vandaar ook, dat in deze vakantietijd de vrijwilligers van de Voedselbank weer klaar staan om giften in ontvangst te nemen op vrijdagochtend 5 augustus van 10.00 tot 12.00 uur bij de ingang van de Pancratiuskerk aan de Dorpsstraat in Castricum.

Borst: “Het doet goed om maandelijks te kunnen constateren dat er aan de medemens wordt gedacht, want we kunnen telkens diverse kratten met houdbare producten aan de Voedselbank overdragen. De producten waar behoefte aan is, zijn houdbare levensmiddelen, persoonlijke verzorgingsartikelen zoals shampoo, zeep, tandpasta en tandenborstels, maandverband, maar ook wasmiddelen zijn van harte welkom. De donatiebus voor eventuele financiële bijdragen is uiteraard ook aanwezig.”