Geslaagd zomerkamp: er zit muziek in Emergo

Algemeen
Ingestudeerde muziekstukken ten gehore gebracht op het Kerkplein in Ruurlo.
Ingestudeerde muziekstukken ten gehore gebracht op het Kerkplein in Ruurlo. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Om de twee jaar organiseert muziekvereniging Emergo voor de jeugdleden een muziekkamp vol met activiteiten. Door de coronapandemie moest de activiteit helaas tot twee keer toe uitgesteld worden.

Maar nu kwam het er toch weer van. Een week lang waren de leden in de prachtige locatie in Hengelo bezig met repeteren, sport, spel en elke avond een leuke activiteit met een thema. Aan het einde van de week werden de ingestudeerde muziekstukken ten gehore gebracht op het zonovergoten Kerkplein in Ruurlo.

Na het muziekkamp start bij Emergo volgende week het nieuwe seizoen, met weer een volle agenda aan optredens van het fanfareorkest, de brassband, het dagorkest, de bigband, en verschillende ensembles.

Ook de muzieklessen en repetities van de leerling orkesten gaan weer van start. Kennismaken kan tijdens een repetitie van het opleidingsorkest op maandag van 18.45 tot 19.45 uur in de toneelzaal van Koningsduyn (voorheen Geesterhage). Een gratis proefles volgen kan. Bij voldoende aanmeldingen wordt gestart met samenspelgroepen voor de blazers, slagwerkers en de Notenkrakers voor de jongste leden vanaf 5 jaar.

Meer informatie: Maaike Pannekeet, tel. 06-23206422 (na 19.00 uur).