‘Werk mee aan 105 Sport Live’

Algemeen
Harry Poel in zijn element in de radiostudio.
Harry Poel in zijn element in de radiostudio. (Foto: Aart Tóth)

CASTRICUM – Harry Poel hoeven we niet meer voor te stellen, zeker niet onder sportliefhebbers in Castricum. Als presentator bij Omroep Castricum is hij samen met Marten van de Bult bij toerbeurt elke zondagmiddag te horen bij Omroep Castricum 105 Sport Live. Daar bespreekt hij de sportontwikkelingen van het weekend. Natuurlijk met live verslagen vanaf de velden van de meest uiteenlopende sporten in en rond Castricum. 

Werk mee aan lokale sport

105 Sport Live is op zoek naar iemand, die het leuk vindt om elke zondag van 14.00 tot 17.00 uur op vrijwillige basis de techniek te doen bij het sportprogramma; als spil in het verzorgen van de muziek en de verbinding leggen met verslaggevers, die live verslag doen van de wedstrijden. Harry: “Vind je het leuk of weet je iemand die het leuk vindt om midden in het live sportgebeuren te zitten, wil meepraten en de spanning van het regionale ‘Langs de Lijn’ te voelen, meld je aan en wij helpen je op weg.”

Duidelijker kan Harry het niet stellen. En enthousiast terug- en vooruitkijkend: “We hadden mooie uitzendingen rond het 100-jarig jubileum van Vitesse ‘22. Er zijn plannen voor nabeschouwingen om de 14 dagen op maandagavond van 19.00 tot 20.30 uur met betrokken gasten.

Veel aandacht dus voor Vitesse ‘22, maar ook voor FC Castricum, Limmen, Meervogels en natuurlijk ook de Castricumse Rugby Club, MHCC Hockey en de zaalsporten. Dus krijg je al de kriebels om hieraan mee te werken, als technicus, mede presentator of gewoon medewerker in het radiogebeuren, mail dan naar redactie@omroepcastricum.nl onder vermelding van ‘105 Sport Live’.