Crea Café bij Welzijn Castricum

Algemeen
Suzanne Obdam, Annelies Spaargaren, Gerwin Tromp en Arjan Beets.
Suzanne Obdam, Annelies Spaargaren, Gerwin Tromp en Arjan Beets. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Afgelopen voorjaar hebben Suzanne Obdam, Annelies Spaargaren, Gerwin Tromp en Arjan Beets drie creatieve workshops georganiseerd op zaterdagochtend bij Welzijn Castricum. De deelnemers waren erg enthousiast, divers in leeftijd en achtergrond en vroegen na afloop of er een vervolg zou komen. 


Judith Schram, directeur van Welzijn Castricum: “Er komt een vervolg. Sinds 3 september zijn wij elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Landbouw aan de Dorpsstraat 30 gestart met het Crea Café.” 

Iedereen welkom

Het Crea Café is een plek waar iedereen welkom is, die het leuk vindt om creatief bezig te zijn.  Suzanne Obdam: “Ook als je (nog) niet creatief bent, maar je vindt het gewoon gezellig om langs te komen voor een kopje koffie of thee, dan ben je natuurlijk van harte welkom. We willen een aantal vaste terugkerende activiteiten aanbieden: kaarten maken, haken en werken met Fimo klei en daarnaast enkele eenmalige activiteiten.

Mocht iemand nog een idee hebben voor een creatieve activiteit die nog niet wordt aangeboden, laat het ons dan even weten.”

Meer informatie: 

CreaCafe1901@gmail.com