Week tegen de Eenzaamheid in Castricum

Algemeen
Veel activiteiten in de regio, dus ook in Castricum.
Veel activiteiten in de regio, dus ook in Castricum. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Om eenzaamheid tegen te gaan, wordt  van 29 september tot 6 oktober de landelijke Week tegen Eenzaamheid georganiseerd, met veel activiteiten in de regio. Dus ook in Castricum.

Welzijn Castricum organiseert in deze week veel activiteiten; wanneer je eenzaam bent, maar ook als je graag gezelschap wilt bieden. Hierbij alvast een greep uit het aanbod:

De week wordt afgetrapt vrijdag 30 september met dauwtrappen door de duinen, afsluitend een heerlijk ontbijt bij De Oude Keuken. Verzamelen om 08.00 bij Onderlangs, de deelnamekosten zijn € 5,-- p.p. Vragen en aanmelden kan via: c.min@welzijncastricum.nl of tel. 0251–656562.

Woensdag 5 oktober aansluiten bij de Tafel van Veel. Het restaurant houdt een tafel vrij voor degenen die op zoek zijn naar gezelligheid en van uit eten gaan houden. Voor een gereduceerd tarief biedt het restaurant de lunch of het diner aan (resp. voor € 7,50, € 15,-). De lunch wordt aangeboden door De Oude Keuken en het diner bij het Ruiterhuys en Restaurant VRIJ. Reserveer de dag van tevoren bij het desbetreffende restaurant. Voor jongeren organiseert Jongerenwerk een BBQ en Pubquiz, vanaf 17.00 aansluiten en het is gratis. Aanmelden via k.stolk@welzijncastricum.nl. Kijk op

www.welzijncastricum.nl/weektegeneenzaamheid

Afbeelding
Afbeelding