Gratis Sportfit lessen

Algemeen
Gratis wekelijkse Sportfit les voor schooljeugd in Castricum.
Gratis wekelijkse Sportfit les voor schooljeugd in Castricum. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Kinderen die in Castricum wonen en in groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs zitten, kunnen tot aan de kerstvakantie meedoen met de gratis Sportfit lessen van Team Sportservice Kennemerland. Tijdens deze les leren de kinderen spelenderwijs over een gezonde leefstijl en gezond gewicht. 


De sportles wordt vanaf donderdag 29 september, elf weken lang (uitgezonderd de herfstvakantie) op donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur gegeven in de gymzaal aan de Juliana van Stolbergstraat 3 in Castricum. Onder begeleiding van de buurtsportcoach gaan de kinderen lekker sporten. Plezier maken staat tijdens de lessen centraal. Aan bod komen bijvoorbeeld: bootcamp, balsport en leerzame spellen met thema’s als gezonde voeding, water drinken en het belang van voldoende bewegen.

Ga voor meer informatie en inschrijven voor Sportfit naar www.teamsportservice.nl/kennemerland De lessen zijn gratis. Vooraf nog vragen? Neem contact op met buurtsportcoach Wessel Dekker via wdekker@teamsportservice.nl of tel. 0251-254740. De gemeente vindt de gezondheid van haar inwoners belangrijk, vandaar dat zij de buurtsportcoach financiert.