Muzikaal kerstproject Breath of Heaven

Algemeen
Centraal in het project staat het prachtige kerstlied van Amy Grant: Breath of Heaven.
Centraal in het project staat het prachtige kerstlied van Amy Grant: Breath of Heaven. (Foto: archief)

CASTRICUM/UITGEEST - Breath of Heaven is een muzikale reis die een ander perspectief biedt op het kerstfeest door in te zoemen op het liefdevolle en compassievolle verhaal van Maria en Jozef.

Koorleden welkom voor concerten in Castricum en Uitgeest. Centraal in het project staat het prachtige kerstlied van Amy Grant: Breath of Heaven. Daarnaast zijn er prachtige arrangementen en worden teksten gezongen, die een beeld geven hoe de reis van Maria en Jozef was en hoe ze zich opstelden naar de weg die God voor hun had bedacht. Het project staat onder leiding van Marieke Zondervan. De repetities starten vrijdagavond 28 oktober 2022 in het parochiehuis van de Pancratiuskerk in Castricum (Dorpsstraat 113). Een week later instromen is ook nog mogelijk.

De uitvoeringen zijn zaterdagavond 10 december in de Onze Lieve Vrouwe Geboortekerk in Uitgeest en zondagmiddag 11 december in de St. Pancratiuskerk in Castricum.

Meezingen of vragen? Koorleden zijn welkom. Stuur dan een e-mail naar Passion-project@hotmail.com. Aanmelden kan tot 23 oktober. De inschrijvingskosten bedragen 30 euro, bedoeld voor het oefenmateriaal en alle onkosten die gemaakt worden om dit project tot een succes te maken.