Werkgroep helpt de allerarmsten

Algemeen
De werkgroep Castricum-Ethiopië zorgt ervoor, dat een groep van de allerarmste kinderen in een van de sloppenwijken van Addis Abeba naar school kan gaan.
De werkgroep Castricum-Ethiopië zorgt ervoor, dat een groep van de allerarmste kinderen in een van de sloppenwijken van Addis Abeba naar school kan gaan. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - De ondernemende en enthousiaste werkgroep Castricum-Ethiopië organiseert vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober vanaf 17.30 uur een Ethiopische maaltijd in het Parochiecentrum naast de St. Pancratiuskerk, Dorpsstraat 113. 

De werkgroep zorgt ervoor, dat een groep van de allerarmste kinderen in een van de sloppenwijken van Addis Abeba naar school kan gaan. Voor het verzorgen van buitenschoolse activiteiten, vooral in de schoolvakanties, is er behoefte aan een nieuw gebouw. Daarvoor is nog veel geld nodig. Activiteiten zoals deze maaltijd helpen daarbij. Opgave van tevoren is noodzakelijk bij Yvonne Brakenhoff, per e-mail jwbrakenhoff51@hotmail.com of telefonisch 0251-655571. De prijs van de maaltijd is € 25-, inclusief een drankje.

Afbeelding