Kunstenaars regio gezocht

Algemeen

LIMMEN - Limmen Artistiek & Creatief, onderdeel van de Stichting Limmen Cultuur, organiseert 11 en 12 maart 2023 voor de 48e keer de expositie ‘Limmen Artistiek & Creatief’.

Werk tonen aan bezoekers

De organisatie zoekt kunstenaars uit Limmen en omgeving, die het leuk vinden om hun werk te tonen aan de bezoekers. Nieuw is dat er tijdens dit weekend ook maximaal zes workshops worden aangeboden aan de bezoekers. “Wij zoeken hiervoor mensen die een creatieve hobby hebben en die het leuk vinden om actief tijdens een workshop een groepje deelnemers kennis te laten maken met hun hobby.” De expositie is in Cultureel Centrum Vredeburg, Dusseldorperweg 64 in Limmen. 

De creatieve workshops zijn in een overdekte tent in de tuin rondom Cultureel Centrum Vredeburg. Beide dagen is de expositie te bezichtigen en kan aan de workshops worden deelgenomen van 11.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen de expositie gratis bezoeken. Informatie over deelname aan de expositie en het geven van de workshops: www.limmencultuur.nl. Daar staan ook de inschrijfformulieren voor de expositie en de workshops. Inschrijven kan tot 8 januari.