Supertrap speelt Supertramp

Algemeen
Tributeband Supertrap in Crime of the Century.
Tributeband Supertrap in Crime of the Century. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - De Nederlandse band Supertrap brengt na de succesvolle Live in Paris en de Breakfast in Americatour dit seizoen opnieuw de geniale muziek van Supertramp naar het theater. 

Dit keer speelt de band het gehele album Crime of the Century en doet dit met groot enthousiasme, gevoel en humor. Samen met regisseur Erris van Ginkel uit Zaandam is de Nederlandse band Supertrap in het weekend van 16 en 17 december neergestreken in theater Koningsduyn. Daar zal deze band de laatste repetities doen voor hun nieuwe Crime of the Century show. Zaterdagavond 17 december om 20.00 uur vindt de try-out plaats.

Het album Crime of the Century was in 1974 voor Supertramp de grote doorbraak. De unieke Supertrampsound, die zich kenmerkt door zijn enorme muzikaliteit, dynamiek en de ragfijne arrangementen, was hiermee geboren.

De gedreven muzikanten van Supertrap gaan dit album integraal opvoeren, voorzien van prachtige visuals en sfeervol licht. Iconische nummers als “School”, ”Hide in your Shell”, “Dreamer”, “Rudy” en als klap op de vuurpijl het titelnummer “Crime of the Century” zullen de bezoekers kippenvel bezorgen. Daarnaast speelt deze tribute band ook een selectie uit de andere Supertramp albums, zoals Breakfast in America, Crisis? What Crisis? en Even in the Quietest Moments.

Reserveren van voorstellingskaarten kan via de website van het theater: https://geesterhage.nl/theater-koningsduyn/