De concertbus voor jong en oud

Algemeen
De concertbus zorgt voor busvervoer naar het Concertgebouw in Amsterdam.
De concertbus zorgt voor busvervoer naar het Concertgebouw in Amsterdam. (Foto: aangeleverd )

CASTRICUM - Voor iedereen die van klassieke muziek houdt en het fijn vindt om te genieten is het Concertgebouw in Amsterdam, heeft Uitbureau Castricum (UBC) de oplossing. De “concertbus” rijdt deelnemers naar de door het UBC geselecteerde concertseries.

Ziet u er tegenop om alleen naar een concert te gaan of om zelf naar Amsterdam te reizen? De “concertbus” brengt jong en oud comfortabel naar het Concertgebouw, zet u daar voor de deur af en haalt u daar, na afloop van het concert, ook weer op en brengt u terug. U stapt op in Castricum – er zijn 7 opstapplaatsen - óf op het stationsplein van Uitgeest – dus er is altijd wel één opstapplaats bij u in de buurt.

Inschrijven

Binnenkort is er wederom keuze uit een tweetal series van het Concertgebouw voor het seizoen 2023-2024. U beslist zelf welke serie u wilt bijwonen en op welke rang u wilt zitten. De kaarten voor deze concertseries krijgt u rechtstreeks van het Concertgebouw toegestuurd. UBC verzorgt het busvervoer voor u. De kosten van dit busvervoer zijn ongeveer € 16,00 per concert en worden per seizoen berekend, afhankelijk van het aantal deelnemers. Daarnaast brengt het UBC u per seizoen € 5,- administratiekosten in rekening. Meer informatie via: Angelie Graumans 0251-826 466, Margreet de Haas 0251-311 672 of Uitbureau Castricum: ubcastricum@ziggo.nl, www.uitbureaucastricum.nl.