Workshops olieverftechnieken voor beginners en gevorderden

Algemeen
Voor beginners een mooie kennismaking; voor gevorderden verdieping.
Voor beginners een mooie kennismaking; voor gevorderden verdieping. (Foto: aangeleverd )

CASTRICUM - Wil jij je materialenkennis vergroten of wil je er achter komen of je ‘feeling’ hebt voor werken met olieverf? Tijdens serie workshops leer je verschillende technieken met olieverf. De eerste workshop is zondag 29 januari in Buurt en Biljartcentrum Castricum, Van Speykkade 61 in Castricum. Je leert allerlei mengtechnieken en hoe je schaduw en licht opzet met olieverf. Workshop 2 is op zondag 19 maart en ervaar je hoe je textuur (structuur) maakt en gebruikt met olieverf.

De workshops hebben een leerlijn, maar je kunt ze ook los van elkaar volgen. Het doel is niet om een mooi schilderijtje te maken, maar om de diepte in te gaan en te experimenteren. Voor de beginner een mooie kennismaking. En een goede verdieping voor diegene die al met olieverf werken. De workshops worden gegeven door Mieke Rozing zij is gespecialiseerd in het werken met olieverf. 

Aanmelden

Voor meer info en aanmelden: www.miekerozing.nl, info@miekerozing.nl of 06-10566887. Op woensdag en donderdagochtend is er in het Buurt en Biljartcentrum van 9:30-12:00 uur ook het schilderinloopatelier. Kom gerust een langs om de sfeer te proeven en een bakkie te drinken.