Handige vrijwilligers gezocht

Algemeen
Heb jij twee rechterhanden en heb je wat tijd over?
Heb jij twee rechterhanden en heb je wat tijd over? (Foto: aangeleverd )

CASTRICUM - Vrijwilligers Informatie Punt Castricum zoekt vrijwilligers die ouderen helpen bij hun tuinonderhoud, handige mensen die een schilderij of wandplank kunnen ophangen, of bewoners advies kunnen geven over energiebesparende aanpassingen. Hieronder meer informatie over de vrijwilligersvacatures.

Ouderen kunnen erg genieten van hun tuin, maar het onderhoud wordt hun soms teveel. Ter voorbereiding van het voorjaar 2023 zoekt de Klussenbank van Welzijn Castricum naar mannen en vrouwen, die plezier hebben met werken in de tuin en ook anderen een handje willen helpen met hun tuinonderhoud. Het gaat om het verrichten van kleine tuinklussen. De Klussenbank zoekt vrijwilligers voor de regio Akersloot, Castricum en Limmen. Er staat een vrijwilligersvergoeding tegenover. Bijzonder gereedschap is over het algemeen aanwezig.

Klussenteam

Ter versterking van het Klussenteam zoekt Welzijn Castricum KlusVrijwilligers. Met jouw handigheid kan jij veel voor een ander betekenen. Bijvoorbeeld door bij iemand die het niet (meer) zelf kan een schilderij of wandplank op te hangen of een lamp te vervangen. Het is voor jou misschien een kleine moeite, maar je helpt de ander ermee. Ook heeft het Klussenteam EnergieVrijwilligers nodig. Als EnergieVrijwilliger geef je bij de bewoner thuis advies over energiebesparende aanpassingen en voert deze waar mogelijk uit. Denk hierbij aan het plaatsen van ledlampen, het installeren van een waterbesparende douchekop of het plakken van radiatorfolie.

Bel VIP Castricum: 0251-65 65 62 of mail: vip@welzijncastricum.nl. Voor meer vrijwilligersvacatures kijk op: www.vrijwilligerswerkcastricum.nl.