Beweeg mee onder professionele begeleiding

Algemeen
Beweeg mee onder professionele begeleiding.
Beweeg mee onder professionele begeleiding. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Gymnastiekvereniging DOS start met Buiten-fit 55+; een beweegles voor senioren in het bos, waarbij veel spiergroepen getraind worden. Het motto; sporten hoeft niet moeilijk te zijn, maar vooral gezellig. Veel mensen willen graag de natuur in, maar liever niet alleen. 

Tijdens deze les gaan belangstellenden met een groep en een begeleider sportief wandelen in het bos en ondertussen oefeningen doen. “Ik vind het heerlijk om buiten te bewegen, alleen doe ik dat niet zo snel meer. Dus ik ben altijd blij dat er een groep op mij wacht, waarmee ik lekker de duinen in ga”, aldus een deelnemer. 

De startdatum is maandagochtend 3 april om 09.30 uur vanaf de parkeerplaats van sportcomplex de Puikman. De les duurt een uur met eventueel een uitloop als de route wat langer is. 3 en 17 april zijn gratis proeflessen, daarna betaalt men € 5,- per les voor de volgende acht lessen (€ 40,- vaste prijs). Alle keren meedoen tot de zomervakantie: tien lessen voor de prijs van acht. Trek voor deze lessen makkelijk zittende kleding en goede wandelschoenen aan. Neem de duinkaart mee. Aanmelden/vragen: www.doscastricum.nl of tel. 0251-312043.