Inzameling voor de Voedselbank

Algemeen
Maandelijkse inzameling vindt plaats door de vrijwilligers van Diaconie de Goede Herder bij de ingang van de Pancratiuskerk.
Maandelijkse inzameling vindt plaats door de vrijwilligers van Diaconie de Goede Herder bij de ingang van de Pancratiuskerk. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - In de winkels lopen veel mensen al met lange lijsten en een vorm van stress. Pasen is op komst en er moet groots en uitbundig gegeten worden.

Helaas zijn er nog steeds veel gezinnen waar weliswaar stress is, maar niet vanwege het maken van uitgebreide maaltijden met Pasen. Zij zijn al blij als er elke dag een goede maaltijd kan worden bereid.

Minderbedeelden

Voor minderbedeelden vindt vrijdag 7 april tussen 10.00 en 12.00 uur weer de maandelijkse inzameling plaats door de vrijwilligers van Diaconie de Goede Herder bij de ingang van de Pancratiuskerk in Castricum. De houdbare producten zijn bestemd voor de Voedselbank. Hoewel de inzameling vlak vóór Pasen plaatsvindt betreft het niet zozeer een inzameling specifiek voor Pasen, maar wel voor de dagen daarna; als het ‘gewone leven’ weer verder gaat.

Het pakket voor Pasen is dan al uitgedeeld aan de cliënten van de Voedselbank.