Tafel van Veel: ‘alleen’ gezamenlijk uit eten

Algemeen
Een leuk avondje uit bij 'Steakhouse Bij de Buurvrouw'.
Een leuk avondje uit bij 'Steakhouse Bij de Buurvrouw'. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Vanaf woensdag 5 april organiseert Welzijn Castricum samen met De Oude Keuken en Steakhouse Bij de Buurvrouw de Tafel van Veel.

Nadruk op ontmoeten 

Ben je alleen en houd je van uit eten gaan, maar houdt het alleen erop gaan je tegen? Heb je zin om mensen te ontmoeten? Of neem iemand mee, die ook van uit eten gaan houdt. Het kan allemaal en het is elke keer leuk en sfeervol. En lekker natuurlijk.

Zin in een leuke lunch of een ongedwongen avondje uit? Elke eerste en derde woensdag van de maand zijn er op voornoemde locaties tafels vrij. De nadruk ligt op ontmoeten in combinatie met geanimeerd en lekker eten.

Een leuk avondje uit bij ‘Steakhouse Bij de Buurvrouw’, Mient 1, Castricum. Aanvang 17.00 uur. Kosten diner € 15,- (excl. drankjes), keuze tussen vlees, vis of vegetarisch. Aanmelden uiterlijk woensdag vóór 16.00 uur: tel. 0251-235579, onder vermelding van ‘Tafel van Veel’.

Liever niet ‘s avonds op pad, dan kan je ook gaan lunchen bij ‘De Oude Keuken’ op het Landgoed van Duin & Bosch, Parklaan 117, Castricum. Aanvang 12.30 uur. Kosten lunch € 10,- (excl. drankjes). Aanmelden uiterlijk woensdag vóór 11.30 uur: tel. 0251-651949, onder vermelding van ‘Tafel van Veel’.