Boven de soep ontstaat er verbinding.
Boven de soep ontstaat er verbinding. (Foto: Archief Rodi)

Soepcafé Transitie Castricum

woensdag 18 mei 2022 14:30

Komende woensdag zetten de vrijwilligers van het soepcafé weer de pannen op het vuur. De soep met brood wordt gemaakt door enthousiaste vrijwilligers, die koken met geredde ingrediënten die belangeloos ter beschikking worden gesteld door groentebroers Beentjes en bakker Brakenhoff. 

Transitie Castricum is een enthousiaste club mensen die allerlei duurzaamheidsinitiatieven organiseren. Info over deze initiatieven is te vinden op transitiecastricum.nl. 

Naast de bewustwording van voedselverspilling ontstaat er ook nog verbinding en wellicht een waardevol gesprek tussen bezoekers. Er komen veel nieuwe Nederlanders op af, maar iedereen is welkom. Kom gratis soep met brood eten in de prachtige Tuin van Kapitein Rommel en geniet van elkaars gezelligheid.

Locatie

  • De Tuin van Kapitein Rommel


    Castricum