Het geschenkboek van dit jaar is 'Sonny Boy'.
Het geschenkboek van dit jaar is 'Sonny Boy'. (Foto: Bibliotheek Kennemerwaard)

Eenmalige leeskring Sonny Boy

woensdag 29 november 2023 10:00 tot 11:30

AKERSLOOT - Een boek lezen is leuk, maar het is nóg leuker om met elkaar te praten over een boek. Dat gebeurt ook dit jaar weer in verschillende vestigingen tijdens de actiemaand Heel Nederland Leest. Deelnemers aan de speciale leeskring van 29 november in de vestiging van Akersloot, gaan samen in gesprek over het geschenkboek ‘Sonny Boy’ van Annejet van der Zijl, dat tijdens ‘Heel Nederland Leest’ exclusief en gratis in de bibliotheek verkrijgbaar is.

Deelname is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk via www.bibliotheekkennemerwaard.nl. De bibliotheek is gevestigd aan de Rembrandtsingel 1 in Akersloot. De leeskring start 10.00 uur. 

Locatie