Vele gezinnen hebben geen geld voor dure feestproducten.
Vele gezinnen hebben geen geld voor dure feestproducten. (Foto: Pexels)

Inzameling feestelijke producten voor Voedselbank

vrijdag 1 december 2023 10:00 tot 12:00

CASTRICUM - Met de aankomst van Sinterklaas en Kerstmis in het vooruitzicht, liggen de winkels vol met feestelijke producten. Er zijn helaas ook veel gezinnen die zich geen sinterklaascadeaus en kerstdiners kunnen veroorloven. Voor hen is er 1 december een inzamelingsactie van de Voedselbank.

De maandelijkse inzamelingsactie van Diaconie De Goede Herder staat 1 december in het teken van het inzamelen van feestelijke producten (geen alcoholische dranken) voor de kerstdagen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen van een mooie kersttafel kan genieten. De vrijwilligers nemen alle donaties graag tussen 10.00 en 12.00 uur in ontvangst bij de ingang van de Pancratiuskerk in Castricum. Met deze actie hoopt de organisatie samen zo veel mogelijk gezinnen een mooie Kerst te bezorgen. 

Locatie