Kinderen vanaf 9 jaar kunnen gratis kennismaken met de tafeltennissport.
Kinderen vanaf 9 jaar kunnen gratis kennismaken met de tafeltennissport. (Foto: aangeleverd)

Gratis tafeltennistraining jeugd

vrijdag 8 december 2023 18:30 tot vrijdag 22 december 20:00

LIMMEN/HEILOO - In 2023 heeft Tafeltennisvereniging Limmen-Heiloo haar 50-jarig jubileum al uitgebreid mogen vieren. Om het feestjaar extra positief af te sluiten, biedt ze kinderen vanaf 9 jaar de mogelijkheid om tot de kerstvakantie gratis mee te trainen met de jeugdgroep. 

De kinderen kunnen dan onder begeleiding van een trainer kennismaken met de basisbeginselen van deze sport. De eerste open training is 8 december (later instromen kan ook) en de reeks wordt afgesloten met een kersttraining op 22 december. Batjes zijn aanwezig, dus alleen sportkleding en zaalschoenen zijn nodig om mee te kunnen doen. De trainingen vinden plaats op dinsdag (18.00 tot 19.00 uur) en vrijdag (18.30 tot 20.00 uur) in de gymzaal aan de Hogeweg 61 in Limmen. Vooraf aanmelden kan op www.tafeltennislimmen.nl.