Zaterdag 11 februari komt Lo van Gorp naar Castricum.
Zaterdag 11 februari komt Lo van Gorp naar Castricum. (Foto: via Geesterhage)

Lo van Gorp in theater Koningsduyn

zaterdag 11 februari 2023 20:00

CASTRICUM - Deze muzikale theatershow op zaterdag 11 februari is geformeerd rond leadzanger en saxofonist Lo van Gorp, één van de allerbeste Nederlandse sessiemuzikanten. Na al eerder zeer succesvol het repertoire van Steely Dan naar de theaters te hebben gebracht, gaan Lo van Gorp en zijn band The Royal Dutch Scam zich nu wagen aan het repertoire van Sting en The Police met oog voor detail. Meer informatie en kaarten via www.geesterhage.nl/productie/things-about-sting/.

Lo van Gorp begon op zijn dertiende met het spelen van saxofoon en ging naar het conservatorium in Hilversum. Tijdens zijn studie formeerde hij de band All the King’s men. Daarna volgde een theatertournee met Flairck, backvocals bij Marco Borsato en veel sessie werk in de studio, hij werd een veel gevraagde muzikant door oa Trijntje Oosterhuis, Oletta Adams en vele anderen. Meer projecten zijn: het Princess Project in 2008, in 2010 Liquid Spirits & Leon Ware, Steely Dan tribute met The Royal Dutch Scam, Martin & Garp in 2020, 2021 Dri3man en zijn eerste soloalbum True Friends in 2021.

Locatie