Bezoekers vinden deze beurs al jaren de gezelligste in de regio.
Bezoekers vinden deze beurs al jaren de gezelligste in de regio. (Foto: Pixabay)

Postzegelbeurs Castricum

zondag 12 februari 2023 10:00 tot 16:00

CASTRICUM - Ook dit jaar organiseert Postzegelvereniging “Castricum” weer haar jaarlijkse postzegel(ruil)beurs en wel op zondag 12 februari van 10.00 tot 16.00 uur in Dorpshuis de Kern, Overtoom 15 te Castricum. De beurs is geopend voor iedere verzamelaar van postzegels, post(waarde) stukken, ansichtkaarten, en dergelijke. De toegang is .

Eigen leden, handelaren en verzamelaars uit alle delen van het land bieden een grote verscheidenheid aan kwalitatief goed filatelistisch materiaal aan. Ook zijn er de nodige dubbeltjesboeken aanwezig. Bezoekers vinden deze beurs al jaren de gezelligste in de regio. Het bestuur verschaft informatie over het verzamelen van postzegels en de voordelen van een lidmaatschap voor nog niet georganiseerde verzamelaars.

Locatie