Stine Jensen is filosoof, schrijver en programmamaker.
Stine Jensen is filosoof, schrijver en programmamaker. (Foto: Anouk de Kleermaeker (Studio309.nl))

Kinderboekenschrijver Stine Jensen naar Boekhandel Laan

zondag 5 februari 2023 15:00

CASTRICUM – Stine Jensen, filosoof, schrijver en programmamaker, komt zondag 5 februari om 15.00 uur naar Boekhandel Laan te Castricum om haar nieuwe boek ‘Alles is dromen, dromen is alles’ te presenteren. De toegang is gratis.

Aan het nieuwste boek van Stine Jensen, uitgebracht door uitgeverij Kluitman: ‘Alles is dromen, dromen is alles’, hebben kinderen uit groep 6 onder leiding van juf Marjan Burger van de Basisschool Juliana van Stolberg in Castricum meegewerkt. In dit boek, dat gaat over de toekomstdromen van de mens van vroeger en nu, beantwoorden de kinderen Stines vragen. Wat is er allemaal mogelijk en waar dromen zij van? In ‘Alles is dromen, dromen is alles’ maak je een reis langs die toekomstdromen van de mens. We filosoferen over de toekomst: moet je wel willen dat alle dromen uitkomen? Wat zijn de voor- en nadelen van sommige dromen? Aan de hand van leuke vragen en prikkelende opdrachten bekijken kinderen de dromen van vroeger en nu.

Locatie