Werk samen aan een goede leefstijl.
Werk samen aan een goede leefstijl. (Foto: aangeleverd)

Duwtje in de goede leefstijlrichting

dinsdag 27 februari 2024 19:30 tot dinsdag 23 april 20:30

CASTRICUM - Hoe fit ben je eigenlijk? Heb je het gevoel dat het anders kan, maar je weet je niet hoe? Soms is de eerste stap om je leefstijl aan te passen of om te gooien best lastig. Team Sportservice geeft inzicht in de sportmogelijkheden en de aanbieders in de buurt. Met een gratis fitheidstest en beweegprogramma voor volwassenen onderzoek je welke beweegactiviteit er bij je past.

Het programma is op de dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in de gymzaal aan de Walingstuin. De eerste vier lessen worden door de buurtsportcoaches van Team Sportservice gegeven en de laatste zes lessen zijn proeflessen bij lokale sportaanbieders. Om te weten hoe je er qua fitheid voor staat kan je voorafgaand aan het programma meedoen aan een gratis fitheidstest. Hier worden lenigheid, kracht, coƶrdinatie, uithoudingsvermogen, gewicht en bloeddruk gemeten.

Het programma duurt tien weken en start 27 februari, de laatste les is op 23 april. Voor de fitheidstest kan je op dinsdag 13 februari tussen 19.30 en 21.30 uur terecht. De test die je aflegt, duurt een half uur binnen een gegeven tijdslot. Er wordt een bijdrage van 10 euro voor de tien bijeenkomsten gevraagd. 

Dit programma doe je samen met anderen, wat motiverend en inspirerend werkt. Het aanbod is variƫrend waardoor iedereen deel kan nemen. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

Meer informatie en aanmelden via: www.sportenbewegenincastricum.nl. Buurtsportcoach Winnie beantwoordt graag je vragen via wassendelft@teamsportservice.nl of 088-2037340.