Esther Boehmer geeft de workshop 'Licht en Plezier'.
Esther Boehmer geeft de workshop 'Licht en Plezier'. (Foto: aangeleverd)

Workshop ‘Licht en Plezier’

woensdag 7 februari 2024 10:30 tot woensdag 28 februari 13:00

CASTRICUM - Esther Boehmer van Welzijn Castricum organiseert de workshop ‘Licht en Plezier’. De workshop is bedoeld om door Yoga, lachoefeningen, spirituele activiteiten en dansen, contact te maken met jezelf en anderen en mensen de gelegenheid te geven te genieten en even zonder zorgen te zijn.

De workshop is open voor iedereen die geïnteresseerd is in ontspanning en plezier en wordt gegeven op woensdag 7, 14, 21 en 28 februari tussen 10.30 en 13.00 uur bij Gebouw ‘De Landbouw’ aan de Dorpsstraat 30 in Castricum. 

Aanmelden vóór woensdag 24 januari via info@welzijncastricum.nl of 0251-656562, onder vermelding van workshop ‘Licht en Plezier’. Ook voor meer informatie kun je contact opnemen via bovenstaand e-mailadres en telefoonnummer. 

Locatie