Test je fitheid.
Test je fitheid. (Foto: Ben Houdijk)

Gratis fitheidstest voor senioren

woensdag 13 maart 2024 10:00 tot 12:30

LIMMEN/AKERSLOOT - Wil je graag fitter of actiever worden? Sport en bewegen draagt bij aan vitaal ouder worden. Daarnaast zorgt sporten voor plezier en ontmoeting. Deze elementen komen samen in het fitheidsprogramma ‘Fit & Vitaal 60+ Limmen en Fit & Vitaal 60+ Akersloot’, georganiseerd door de buurtsportcoach van Team Sportservice Kennemerland. Dit programma bestaat uit een gratis fitheidstest en een afwisselend beweegprogramma. Het is geschikt voor 60-plussers, die samen met anderen willen ontdekken welke beweegactiviteit het beste bij hen past. Iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen niveau. 

Ben je benieuwd hoe fit je bent? De buurtsportcoach organiseert op woensdag 13 maart van 10.00 tot 12.30 uur een gratis fitheidstest in Sporthal de Enterij in Limmen en op vrijdag 15 maart van 10.00 tot 12.30 uur in Sporthal de Lelie in Akersloot. De test duurt ongeveer 30 minuten en na afloop staat koffie en thee klaar. De conditie, spierkracht en de BMI worden onder andere gemeten. De test is geschikt voor iedereen, of je nu wel of geen sport beoefent. 

Meer informatie en aanmelden 

Ben je enthousiast geworden over dit programma? Aanmelden kan via www.sportenbewegenincastricum.nl/activiteitenaanbod-2024. Je kunt ook altijd contact opnemen met buurtsportcoach Winnie Assendelft via wassendelft@teamsportservice.nl of 088-2037340. Aanmelden is verplicht. 

De Gemeente Castricum heeft de gezondheid van haar inwoners hoog op de prioriteitenlijst staan. Vandaar dat zij de buurtsportcoach senioren vanuit Team Sportservice Kennemerland financieren.

Locatie