Iedere tuin is uniek.
Iedere tuin is uniek. (Foto: aangeleverd)

Workshop duurzaam creatief tuinontwerpen

zaterdag 2 maart 2024 10:00 tot 12:00

CASTRICUM - Twee maal per maand worden er op zaterdag van 10.00 tot 12.00, in het gebouw van stichting Welzijn Castricum aan de Dorpsstraat 30, creatieve activiteiten aangeboden in het Crea Café. Het Crea Café is een samenwerking tussen stichting Welzijn en de Evangeliegemeente Castricum. Zaterdagochtend, 2 maart zal er een kennismakingsworkshop duurzaam creatief tuinontwerpen worden gegeven.

Iedere tuin is uniek en heeft eigenlijk een soort eigen microklimaat. Tijdens de workshop kunnen de deelnemers, na een korte introductie en instructie, waarin onder andere gesproken wordt over duurzaam tuinieren en omgaan met veranderingen in ons klimaat, zelf een simpel tuinontwerp maken. Wellicht wordt nog een korte wandeling naar een voorbeeld tuin in de buurt gemaakt. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop. Wel is het nodig om je aan te melden voor deze workshop. Mocht je vragen hebben over deze workshop, je willen aanmelden of meer willen weten over het Crea Café, stuur dan een e-mail naar creacafe1901@gmail.com.

Locatie