Vier de eerste verjaardag van Peutercafé Akersloot.
Vier de eerste verjaardag van Peutercafé Akersloot. (Foto: Pexels)

Peutercafé Akersloot viert eerste verjaardag

dinsdag 5 maart 2024 10:00 tot 11:30

AKERSLOOT - Peutercafé Akersloot viert dinsdag 5 maart zijn eerste verjaardag. Het afgelopen jaar is een periode geweest vol plezier, groei en waardevol contact tussen zowel peuters als ouders in Akersloot en omgeving.

Afgelopen jaar werden er activiteiten en evenementen georganiseerd, zoals knutsel- en yogaworkshops, hielden professionals, op uitnodiging, lezingen die relevant waren voor de ontwikkeling van het kind én werd er gespeeld, gedanst en gezongen.

Verjaardag vieren

Om deze speciale mijlpaal te vieren in een feestelijke sfeer, met peuterdansen voor de kleintjes en een traktatie, is iedereen uitgenodigd uit om deel te nemen aan deze verjaardagsviering op 5 maart van 10.00 tot 11.30 uur.

Het Peutercafé is gevestigd in Bibliotheek Akersloot aan de Rembrandtsingel 1

Locatie