Emergo.
Emergo. (Foto: aangeleverd)

Donateursconcert Emergo

zaterdag 13 april 2024 19:30

CASTRICUM - Elke vereniging heeft zijn tradities. Bij Emergo is de jaarlijkse donateursavond een van de tradities die vereniging koestert. Alle orkesten zullen 13 april bij Sporthal De Bloemen met een kort optreden laten zien, maar vooral laten horen, waartoe zij in staat zijn. De optredens starten 19.30 uur.  

Naast brassband Backum Brass zullen het opleidingsorkest, het fanfare orkest, het dagorkest DOE en de Think bigband optreden. Het fanfare orkest, onder leiding van dirigent Erik van de Kolk, zal samen met een aantal leden uit het opleidingsorkest twee werken uitvoeren. Ook staat het werk Destino Tango op het programma, een werk voor fanfareorkest en accordeon. Jamie Zaal zal met begeleiding van het orkest ‘Summertime’ zingen.

Toegang is gratis voor donateurs. 

Locatie