Ontdek waarom de kustlijn ooit Akersloot omarmde.
Ontdek waarom de kustlijn ooit Akersloot omarmde. (Foto: aangeleverd)

Fietstocht ‘Akersloot aan Zee’

zaterdag 13 april 2024 13:00 tot 15:00

AKERSLOOT - Stichting Oer-IJ organiseert zaterdag 13 april de fietstocht ‘Akersloot aan Zee’ Begeleid door lokale gidsen duikt u dieper in de geschiedenis van Akersloot en haar omgeving. 

Oer-IJ gidsen nemen u mee op een fietsavontuur langs de historische hoogtepunten van Akersloot. Ontdek waarom de kustlijn ooit Akersloot omarmde. Deze verrijkende excursie biedt u een nieuwe kijk op het dorp Akersloot. Er wordt 13.00 uur gestart vanaf gemaal 1879 aan Fielkerweg Akersloot. De route is ongeveer 5 kilometer en zal twee uur duren. Deelname bedraagt 5 euro, vooraf te voldoen. Aanmelden via info@oerij.eu.

Locatie